Hej på er!

Nu har era barn gått i skolan en hel vecka och allt har fungerat bra. Hela F-3 firade första skoldagen med stort glasskalas ute i solen, det var riktigt smaskigt!

Det är mycket nytt för alla i tvåan och vi håller på att lära känna varandra mer och mer. På lektionerna har vi varit tillsammans både i den stora och lilla gruppen. Vi har lekt lekar, haft tipspromenad tillsammans, musik och mycket mer. Under de första veckorna försöker vi lägga extra mycket tid till gruppstärkande övningar, barnen tränar på att hitta sina roller och sin plats i gruppen. 

Idrotten ligger på onsdagar och vi kommer att vara ute med undantag från regn. Tänk på att skicka med bra skor, handduk och kläder som passar för utebruk.

Barnen kommer att få hem läsläxa med tillhörande skrivuppgift på fredagar varje vecka. Boken har ni sedan hemma och läser i varje dag, till torsdagen veckan efter, då den lämnas in i skolan.

Vi kommer också skicka hem mattekort som stående matteläxa så småningom. Mer information om det kommer separat.

I måndags fick ni hem lite information och viktiga blanketter som ni skall fylla i och lämna tillbaka så snabbt som möjligt. Kontaktuppgifterna är extra viktiga eftersom vi behöver ha aktuella telefonnummer ifall det skulle hända era barn något under skoltid.

Sjukanmälan görs till Skola 24.
Tel. 0515 - 436 10

Händer vecka 35:

Måndag:
Tisdag:
Onsdag: Idrott.
Torsdag: Läsläxa lämnas in.
               Bibliotek (Carinas grupp)
Fredag: Ny läsläxa delas ut.
              Bibliotek (Johannas grupp)

Varma hälsningar,
Carina, Terese och Johanna

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

veckobrev v. 35

Veckobrev v.24

Veckobrev v. 16