Veckobrev v. 3

Hej!

Nu är vi tillbaka i skolan med nya krafter efter ett riktigt skönt jullov. Det har varit en lugn start och barnen hittar snabbt gamla rutiner. Vi har fått en ny elev i tvåan som heter Isak och han kommer gå i Johannas grupp. Välkommen till oss!

Vi har startat upp rastkompisgrupper. Det innebär att barnen slumpas in i grupper om ca. fyra barn som de skall hitta på något med en rast. Vi kommer att ha rastkompisgrupper 2 gånger i veckan till att börja med och sedan utökar vi tillfällena. Enda regeln som finns är att man inte får överge sin grupp, däremot får gruppen slå ihop sig med andra grupper och leka. Tanken med rastgrupperna är att barnen skall knyta nya kontakter, hitta nya lekar samt bryta eventuella negativa mönster eller grupperingar som kan uppkomma. Rastkompisar brukar bli väldigt poppis efter tag.

Vi kommer också att lotta ut veckans stjärna varje vecka som får extra positiv uppmärksamhet av sina kamrater. De får också med sig en lapp med några uppdrag de skall utföra under veckan. Information om detta skickas hem.

Första läsläxan lämnas ut den här veckan.

Händer nästa vecka:
Måndag
Långdag
Onsdag
Idrott
Torsdag
Läsläxan med idag.
Bibliotekslån (Carinas grupp)
Fredag
Bibliotekslån (Johannas grupp)
Ny läsläxa ut.

Vi önskar er en mysig helg - Johanna, Terese, Åsa och Carina

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

veckobrev v. 35

Viktig information!